Salsa ai porri caramellati

Salsa ai porri caramellati

4.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 350 g di porri (la parte bianca) a rondelle
  • 35 g di burro a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di Whisky
  • 75 g di acqua
  • 50 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 cucchiaini rasi di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato a piacere
  • ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
  • 2 cucchiai colmi di semi di sesamo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 8.69 g
Kalorie 3484 kJ / 834 kcal
Tłuszcz 52.67 g
Błonnik 11.45 g
Węglowodany 63.32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...