Urządzenia i Akcesoria
Turkey burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
turkey breast fillet, skinless sinews removed, cut into pieces (3 cm)450 g
-
fresh coriander7 - 8 sprigs
-
onions cut into halves60 g
-
fine salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
28 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Apple Peel Cider Sangria
1 godz. 30 min
Salt Cod Gratin
50 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.