Urządzenia i Akcesoria
Turkey burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
turkey breast fillet, skinless sinews removed, cut into pieces (3 cm)450 g
-
fresh coriander7 - 8 sprigs
-
onions cut into halves60 g
-
fine salt1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
28 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.