Stewed vegetables
TM6 TM5

Stewed vegetables

4.9 ( 24 oceny )

Składniki

  • 150 g red pepper sliced
  • 150 g green pepper sliced
  • 300 g onion cut in quarters
  • 300 g courgette with skin, cut into slices (2cm)
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 500 g tomatoes crushed (fresh or tinned)
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch pepper, ground

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
200 kcal / 836 kJ
Białko
2.71 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy