Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Millet
45min
Green beans with tomato and parsley
55min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Stracciatella Soup
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h