Stewed vegetables

Stewed vegetables

4.9 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • red pepper sliced
    150 g
  • green pepper sliced
    150 g
  • onion cut in quarters
    300 g
  • courgette with skin, cut into slices (2cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • tomatoes crushed (fresh or tinned)
    500 g
  • salt
    1 tsp
  • pepper, ground
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 2.71 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 8.78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...