![Stewed vegetables Stewed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4DBC5C2B-0D55-451C-AF0A-D03036C9B220/Derivates/4BA6F95E-E3D5-46A1-B295-188B3BC67748.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g red pepper, sliced
- 150 g green pepper, sliced
- 300 g onion, cut in quarters
- 300 g courgette, with skin, cut into slices (2cm)
- 100 g extra virgin olive oil
- 500 g tomatoes, crushed (fresh or tinned)
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper, ground
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 2.71 g
- Węglowodany
- 8.78 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Beans and Rice
1h 15min
Tofu stew
30min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 Std. 35 Min
Mushroom Carpaccio (TM6)
25min
Boiled Egg Mode
20min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Steamed potato frittata
1h 15min
Tomato Rice
30min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Vegetable paella
40min
Creamy vegetable rice
25min