Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Confetti Rice
45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Bulghur
35 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Peas with ham
30 min
Egg and Onion
25 min
Garlic mushrooms
20 min