Urządzenia i Akcesoria
Stewed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.71 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
8.78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Borscht
50 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Courgette side dish
30 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.