Urządzenia i Akcesoria
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (opcjonalnie) to garnish4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.4 g
Kalorie
2360 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
UAE 2025
4 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Mint lemonade
5 min
Mango frozen yogurt
5 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Grated Cheddar Cheese
5 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Creamy Feta Dip
5 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min