Urządzenia i Akcesoria
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (opcjonalnie) to garnish4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.4 g
Kalorie
2360 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
UAE 2025
4 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Brak ocen
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Béchamel Sauce
Brak ocen
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Brak ocen
Browned pork mince
20 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Mint lemonade
5 min
Mango frozen yogurt
5 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min