Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2525.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min