Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2525.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Grisons Barley Soup
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min