Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2525.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cauliflower Mash
25 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1 godz. 30 min
Grated Carrot Salad
10 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Rich Tomato Sauce
30 min