
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean cod with steamed potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
salt to taste3 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
water plus extra for washing800 g
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid700 g
-
onions halved150 g
-
olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
fresh tomatoes cut in wedges200 g
-
raisins30 g
-
pitted black olives100 g
-
pine nuts20 g
-
capers20 g
-
dried red chillies1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
533.2 kcal /
2231 kJ
Białko
48.4 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
51.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
2525.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1 Std.
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.