Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
ABC butter
30 min
Steamed Fennel Bulbs
20 min
Bulgur Wheat
35 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Ras el Hanout
15 min
Quinoa Salad
35 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min
Baba Ganoush
1 godz.