Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Bulgur Wheat
35 min
Millet
45 min
Basic Millet
45 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min
Quinoa Salad
35 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Nut and Seed Butter
10 min
Coconut butter
5 min