Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 3883 kJ / 927 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 97 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 57.5 g
Alternatywne przepisy
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Tahini dip (tarator)
5min
Watercress and Oat Soup
35 min
Millet
45 min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5 min
Moroccan Zaalouk
1h 5 min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min