Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Haricot Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried haricot beans (see tip)250 g
-
water for soaking
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
62 g
Kalorie
3883 kJ /
927 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
57.5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce
30 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Bulgur Wheat
35 min
Millet
1 godz. 40 min
Slow-cooked Chickpeas
14 godz. 40 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min