![Confiture de vin aux épices Confiture de vin aux épices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8D40C7FF-1F27-42CF-A9CF-04125BCB3731/Derivates/75C64508-EBCE-4C7E-A078-EE3220D30666.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
370
g de vin blanc, bourgogne ou beaujolais de préférence
lub 370 g de vin rouge - 2 bâtons de cannelle
- 2 étoiles de badiane
- 4 clous de girofle
- 500 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4521 kJ / 1062 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 252 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain Cocotte
3h
Liqueur de cassis
1440h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25 Min
Sauce barbecue
25 Min
Rillettes de truite
3h 30min
Le caribou
5 min
Confiture de lard
25 Min
Massepain parfumé
15min
Sucre citron-cardamome
2h
Moutarde indienne
15min
Rillettes de porc tradition
12h