Confiture de vin aux épices

Confiture de vin aux épices

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
2 bocaux

Składniki

  • 370 g de vin blanc bourgogne ou beaujolais de préférence
    370 g de vin rouge
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 étoiles de badiane
  • 4 clous de girofle
  • 500 g de sucre à confiture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 0.1 g
Kalorie 4521 kJ / 1062 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 252 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...