Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15 min
Petites mousses Passion
3u. 20min
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise
2 Std. 30 Min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Mousse framboise-noix de coco
2小时 15 分钟
Tarte aux fruits de la Passion
2 Std.
Tarte à l'ananas
3hod.
Douceur mangue-Passion
15 Min