![Mousse fruits de la Passion Mousse fruits de la Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7842615-AB45-44C1-AFD0-71D082FA5D42/Derivates/631a8142-fa85-4563-ace6-598e315124ca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Rôti pancake à la banane
55 Min
Petites mousses Passion
3h 20min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Tarte aux deux citrons sans gluten
3h
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 Min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2ч. 45 мин.
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h