Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet, type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes, dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 894 kJ / 212 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain ciabatta
3h 45min
Pain aux noix
3h 15min
Baguette express
2h 35min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain aux graines
5h
Fougasse au romarin
3h 25min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Fougasse aux olives
2h 50min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min