Ficelle apéro oignon-olive

Ficelle apéro oignon-olive

4.5 88 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 150 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 140 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 130 g de farine de blé semi-complet type 110
  • ½ c. à café rase de sel
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.7 g
Kalorie 894 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...