
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g d'eau et un peu pour la cuisson
- 140 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 130 g de farine de blé semi-complet type 110
- ½ c. à café rase de sel
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kcal / 894 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 32.5 g