Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 238 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème express chocolat-vanille
20 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Pâte à tartiner express
15min
Crème au chocolat
3h 25min
Mousse au chocolat magique
15min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Crèmes au chocolat light
1h 25min
Fondant minute au chocolat
20 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min