Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 70 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- confiture de fraises
- sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés à la confiture
1 Std. 40 Min
Napolitain
73 godz. 40 min
Madeleines
30 Min
Lunettes à la confiture
2h 25 min
Gâteau marbré
2h
Gâteau au yaourt
40 Min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Pâte à gaufre
1 Std. 30 Min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Biscuit roulé
1h 50min