Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de beurre coupé en cubes de 1 cm et congelés
- 200 g de farine
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sucre
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1861 kJ / 448 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Pâte feuilletée express au curry
1小时
Pâtes fraîches jaunes
1小时
Pâte sablée
1 Std. 25 Min
Pâte brisée XL
10min
Petits pains au chocolat
13h
Pain au chocolat
24h
Croissant
16u.
Pâte feuilletée express
2 Std.
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Pâte brisée au curry XL
10min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min