Urządzenia i Akcesoria
Banh mi pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Pizza dough
-
water220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
sea salt1 tsp
Pork topping
-
peanut oil10 g
-
sesame oil20 g
-
pork mince500 g
-
sugar60 g
-
fish sauce10 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots2
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, bruised and cut into pieces1 stalk
-
soy sauce20 g
Pickled carrot
-
white wine vinegar100 g
-
caster sugar70 g
-
sea salt½ tsp
-
carrots peeled into ribbons2
Assembly
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
pork crackling to serve15 g
-
semolina to dust
-
chicken liver pâté (see Tips)150 g
-
cucumber cut into thin slices¼
-
pickled jalapeño chillies retaining 2 tbsp of pickling liquid20 slices
-
fresh long red chilli trimmed and sliced to serve1
-
fresh coriander leaves only, to serve12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1563.3 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
5130.3 kJ /
1226.2 kcal
Tłuszcz
62.2 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
126.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
15-minute noodles
15 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Shakshuka in the Varoma
30 min
Beef buns
50 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min