Urządzenia i Akcesoria
Turkey burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 pieces
Składniki
-
turkey meat, boneless, skinless500 g
-
bread roll, stale and cut into quarters1
-
onion cut into halves1
-
egg1
-
paprika, sweet1 tsp
-
mustard medium hot1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
vegetable broth powder1 tbsp
-
water100 g
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Noodle soup
35 min
Fish fingers with tomato sauce
50 min
Salmon burgers
25 min
Omelette Sticks
30 min
Turkey Burger
1 godz. 25 min
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Tomato rice
30 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Mac and Cheese Fritters
3 godz. 15 min