
Urządzenia i Akcesoria
Beef chili with lemon feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Lemon feta topping
-
lemon (approx. 140 g), zest and juice1
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
Danish feta cheese cut into pieces (2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil60 g
Beef chili
-
garlic cloves5
-
onion cut into quarters100 g
-
red chilli seeds removed, if preferred½ - 1
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fine salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
tomato purée60 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato passata400 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
beef sirloin cut into pieces (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)425 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
736 kcal /
3095 kJ
Białko
67.8 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Berry liqueur
30 min
Thai burgers
30 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Ribollita
50 min