Urządzenia i Akcesoria
Creamy mustard chicken stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut into pieces100 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
garlic cloves2
-
mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut into cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breast fillets, skinless cut into cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Circassian Chicken
2 godz.
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Penne and vegetables
35 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Bunny chow
45 min