Urządzenia i Akcesoria
Hearty Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh chives cut into thirds30 g
-
yellow onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrots cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)80 g
-
butter, unsalted divided130 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
all-purpose flour50 g
-
white wine100 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)2
-
liquid fish stock500 g
-
whipping cream 30-35 % M.F.100 g
-
white fish fillet, skinless cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste (optional)
-
raw shrimp, peeled, deveined large size150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1558.6 mg
Białko
33 g
Kalorie
2503.9 kJ /
596.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Potato Pancakes
45 min
Grated Carrot Salad
10 min
Lemonade
5 min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Potato Pancakes
45 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min