Urządzenia i Akcesoria
Hearty Seafood Chowder
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh chives cut into thirds30 g
-
yellow onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrots cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)80 g
-
butter, unsalted divided130 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
all-purpose flour50 g
-
white wine100 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)2
-
liquid fish stock500 g
-
whipping cream 30-35 % M.F.100 g
-
white fish fillet, skinless cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)200 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste (optional)
-
raw shrimp, peeled, deveined large size150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1558.6 mg
Białko
33 g
Kalorie
2503.9 kJ /
596.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Sauerkraut soup
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2 godz. 5 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min