Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions
Składniki
-
stewing beef trimmed and cubed (2.5 cm)795 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
sea salt to taste, divided1 ¼ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)15 - 30 g
-
olive oil20 g
-
red onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
jalapeño pepper fresh, halved, deseeded (optional)1
-
garlic cloves2
-
170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)red bell peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm)170 g
-
cocoa powder2 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
795 g canned chopped tomatoescanned crushed tomatoes795 g
-
instant coffee freeze-dried1 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained395 g
-
canned black beans rinsed and drained, (optional)395 g
-
sour cream to serve
-
grated cheddar cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1276.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3780.8 kJ /
903.6 kcal
Tłuszcz
53.4 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Steamed Rice
25 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min