Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions
Składniki
-
stewing beef trimmed and cubed (2.5 cm)795 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
sea salt to taste, divided1 ¼ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)15 - 30 g
-
olive oil20 g
-
red onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
jalapeño pepper fresh, halved, deseeded (optional)1
-
garlic cloves2
-
170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)red bell peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm)170 g
-
cocoa powder2 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
795 g canned chopped tomatoescanned crushed tomatoes795 g
-
instant coffee freeze-dried1 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained395 g
-
canned black beans rinsed and drained, (optional)395 g
-
sour cream to serve
-
grated cheddar cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1276.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3780.8 kJ /
903.6 kcal
Tłuszcz
53.4 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Tempura vegetables
30 min
Beer Marinade
10 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Beer Cheese
15 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Chimichurri
5 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min