Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions
Składniki
-
stewing beef trimmed and cubed (2.5 cm)795 g
-
dried oregano2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
sea salt to taste, divided1 ¼ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)15 - 30 g
-
olive oil20 g
-
red onions cut into wedges (approx. 4 cm)200 g
-
jalapeño pepper fresh, halved, deseeded (optional)1
-
garlic cloves2
-
170 g yellow peppers, deseeded and cut into pieces (2.5 cm)red bell peppers deseeded and cut into pieces (2.5 cm)170 g
-
cocoa powder2 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
795 g canned chopped tomatoescanned crushed tomatoes795 g
-
instant coffee freeze-dried1 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained395 g
-
canned black beans rinsed and drained, (optional)395 g
-
sour cream to serve
-
grated cheddar cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1276.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3780.8 kJ /
903.6 kcal
Tłuszcz
53.4 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel Sauce
Brak ocen
Guacamole
Brak ocen
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Caprese Frittata
30 min
Beer Marinade
10 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Brak ocen
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min