Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 pieces

Składniki

  • vegetable oil for greasing
  • fresh button mushrooms halved
    60 g
  • broccoli cut in pieces
    60 g
  • courgette cut in pieces
    80 g
  • shallot halved
    30 g
  • smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)
    100 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    30 g
  • eggs
    5
  • milk
    120 g
  • salt
    1 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • water
    500 g
  • sriracha mayo for drizzling
  • black sesame seeds for sprinkling
  • fresh coriander for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 14.9 g
Kalorie 1076.1 kJ / 257.2 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 39.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...