Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 pieces
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.9 g
Kalorie
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nester TM7
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Kale Chips
40 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Sea Moss Gel
12 godz. 10 min
Raw Chocolate Brownies
30 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Sumac-spiced Houmous
5 min