Urządzenia i Akcesoria
Chicken in peach sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves (approx. 2 onions)120 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken breast fillets cut into bite-sized pieces500 g
-
water440 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
curry powder mild3 - 4 tsp
-
canned peaches (weight before draining)800 g
-
starch15 g
-
cream100 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Baked Chili Beans
50 min
Chorizo Loaf Cake
45 min
Mealie bread
55 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Pumpkin fritters
35 min
Bubble and squeak soup
35 min
Malva Pudding
55 min
Potato goulash
1 godz.
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min