Urządzenia i Akcesoria
Chicken in peach sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves (approx. 2 onions)120 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken breast fillets cut into bite-sized pieces500 g
-
water440 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
curry powder mild3 - 4 tsp
-
canned peaches (weight before draining)800 g
-
starch15 g
-
cream100 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Cabbage soup
50 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Sausage and pea risotto
30 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min