Urządzenia i Akcesoria
Spinach and cheese-filled meatloaf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm)Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 godz. 50 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Spiced lamb pie
40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min