Urządzenia i Akcesoria
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Sun-dried tomato pesto
-
olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
160 g pine nutscashew nuts, raw unsalted160 g
-
sun-dried tomatoes100 g
Chicken involtini
-
mozzarella cut into pieces (4 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
flat-leaf parsley, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
eggs2
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
breadcrumbs70 g
-
chicken breast fillets cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)540 g
-
fresh spinach leaves stalks removed30
Sauce
-
garlic clove1
-
onion (approx. 75 g)½
-
olive oil50 g
-
tomato passata650 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2950 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
47.1 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Beef Stroganoff
45 min
Salmon burgers
25 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Chicken garam masala
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.