Urządzenia i Akcesoria
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
5 portions
Składniki
Sun-dried tomato pesto
-
olive oil70 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
garlic clove1
-
160 g pine nutscashew nuts, raw unsalted160 g
-
sun-dried tomatoes100 g
Chicken involtini
-
mozzarella cut into pieces (4 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
flat-leaf parsley, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
eggs2
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
breadcrumbs70 g
-
chicken breast fillets cut into 15 strips lengthwise (approx. 2,5 cm)540 g
-
fresh spinach leaves stalks removed30
Sauce
-
garlic clove1
-
onion (approx. 75 g)½
-
olive oil50 g
-
tomato passata650 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2950 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
47.1 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Budget Friendly
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Miso carbonara udon
25 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Paella
30 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Veracruz Fish
30 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Chicken and pear pie
Brak ocen
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Chicken adobo
30 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min