Urządzenia i Akcesoria
Chicken tagine with honey and prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
water600 g
-
4 chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (5 cm)chicken thighs, skinless, boneless4
-
fine salt to taste6 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
ground coriander2 pinches
-
ground cumin2 pinches
-
ground allspice1 pinch
-
pitted prunes10 - 15
-
dried figs8
-
wheat semolina250 g
-
raisins50 - 100 g
-
honey to taste60 g
-
blanched almond50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
48 g
Kalorie
3560 kJ /
851 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with rice
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Fish curry
35 min
Chicken garam masala
50 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min