Urządzenia i Akcesoria
Chicken tagine with honey and prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
water600 g
-
4 chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (5 cm)chicken thighs, skinless, boneless4
-
fine salt to taste6 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
ground coriander2 pinches
-
ground cumin2 pinches
-
ground allspice1 pinch
-
pitted prunes10 - 15
-
dried figs8
-
wheat semolina250 g
-
raisins50 - 100 g
-
honey to taste60 g
-
blanched almond50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
48 g
Kalorie
3560 kJ /
851 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Olive Spread
5 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35 min
Chopped vegetable salad
10 min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1 godz. 15 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Fish curry
35 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min