Urządzenia i Akcesoria
Chicken tagine with honey and prunes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
water600 g
-
4 chicken breast fillets, skinless, cut into pieces (5 cm)chicken thighs, skinless, boneless4
-
fine salt to taste6 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
-
ground coriander2 pinches
-
ground cumin2 pinches
-
ground allspice1 pinch
-
pitted prunes10 - 15
-
dried figs8
-
wheat semolina250 g
-
raisins50 - 100 g
-
honey to taste60 g
-
blanched almond50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
48 g
Kalorie
3560 kJ /
851 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Salmon tartare
10 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Stir-fried vegetables
10 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min