Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
courgettes cut into slices (0,5 cm)150 g
-
spring onions cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish30 g
-
mixed peppers (e.g. red, yellow and green), cut into pieces (1-2 cm)300 g
-
water1200 g
-
fine salt1 pinch
-
pasta, type conchiglie or other short, dried pasta320 g
-
mozzarella balls150 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fresh basil leaves5 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.6 g
Kalorie
2290 kJ /
547 kcal
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Chicken with Peppers
1 h
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Strawberry ice cream bars
12 h 15 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Noodle soup
35 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 min
Chicken ball kebabs with rice
1 h 40 min
Pulled pork with steamed buns
3 h
Tuna Pasta
30 min