
Urządzenia i Akcesoria
Guacamole z mango i żurawiną
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
cebuli pokrojonej na kawałki40 g
-
papryczki chili jalapeño, marynowanej pokrojonej w plastry15 - 20 g
-
mango, dojrzałe pokrojonego na kawałki200 - 250 g
-
awokado dojrzałego, pokrojonego na kawałki300 - 350 g
-
soku z limonki świeżo wyciśniętego2 łyżki
-
soli½ łyżeczki
-
żurawiny, suszonej50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
81 kcal /
337 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska