Urządzenia i Akcesoria
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Monkfish and prawn soup
1h
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Onion Soup
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Coconut Prawn Soup
45min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min