Urządzenia i Akcesoria
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Béarnaise sauce
20 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min