Urządzenia i Akcesoria
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Candied Nuts
-
water570 g
-
115 g pecan nutpistachios, shelled, unsalted115 g
-
icing sugar2 tbsp
-
salt⅛ tsp
Creamy Balsamic Dressing
-
plain Greek yoghurt100 g
-
balsamic vinegar70 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
salad greens85 g
-
watermelon diced450 g
-
English cucumber thinly sliced half moons115 g
-
feta cheese crumbled or diced115 g
-
radishes thinly sliced2
-
basil, fresh leaves only, hand torn, plus extra, to garnish2 - 3 sprigs
-
mint, fresh leaves only, hand torn2 - 3 sprigs
-
basil leaf, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.3 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1726.7 kJ /
412.7 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min