Urządzenia i Akcesoria
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Candied Nuts
-
water570 g
-
115 g pecan nutpistachios, shelled, unsalted115 g
-
icing sugar2 tbsp
-
salt⅛ tsp
Creamy Balsamic Dressing
-
plain Greek yoghurt100 g
-
balsamic vinegar70 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
salad greens85 g
-
watermelon diced450 g
-
English cucumber thinly sliced half moons115 g
-
feta cheese crumbled or diced115 g
-
radishes thinly sliced2
-
basil, fresh leaves only, hand torn, plus extra, to garnish2 - 3 sprigs
-
mint, fresh leaves only, hand torn2 - 3 sprigs
-
basil leaf, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.3 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1726.7 kJ /
412.7 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min