Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)600 g
-
shallot halved, to taste25 g
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
40 g vegetable oilsunflower oil40 g
-
apple cider vinegar to taste25 - 30 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
689 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Mini Frittatas
35 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Potato Curry Soup
35 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Tuna dip
15 min