Urządzenia i Akcesoria
Bean stew with meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Beer Marinade
10 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Noodle soup
35 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min