Urządzenia i Akcesoria
Bean stew with meatballs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces80 g
-
leek cut into pieces90 g
-
celery cut into pieces80 g
-
butter30 g
-
potatoes diced (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l)beef stock paste, homemade1 tbsp
-
dried savory1 tsp
-
green beans, fresh or frozen (defrosted)500 g
-
sausage meat ready seasoned (see tip)250 g
-
canned butter beans drained (weight after draining)250 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1811 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 min
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Leek Pie
1 godz. 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mushroom pastry
45 min
Beef chili with lemon feta
45 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min