Urządzenia i Akcesoria
Cream of red pepper and ginger soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
red onions cut into quarters150 g
-
garlic cloves (unpeeled)2
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting30 g
-
fresh root ginger30 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 ½ tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
4 tbsp Greek yoghurtcurd cheese (quark)4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.74 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
13.05 g
Błonnik
1.89 g
Węglowodany
9.46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
Asparagus cream soup
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Ratatouille
40 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Creamy courgette soup
25 min