Urządzenia i Akcesoria
Cream of red pepper and ginger soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
red onions cut into quarters150 g
-
garlic cloves (unpeeled)2
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting30 g
-
fresh root ginger30 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 ½ tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
4 tbsp Greek yoghurtcurd cheese (quark)4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.74 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
13.05 g
Błonnik
1.89 g
Węglowodany
9.46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Vegetable harrira soup
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Lentil and spinach soup
50 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min