Urządzenia i Akcesoria
Cream of red pepper and ginger soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
red peppers cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
red onions cut into quarters150 g
-
garlic cloves (unpeeled)2
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp extra for roasting30 g
-
fresh root ginger30 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 ½ tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
4 tbsp Greek yoghurtcurd cheese (quark)4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.74 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
13.05 g
Błonnik
1.89 g
Węglowodany
9.46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Asparagus cream soup
30 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Green Goodness Soup
10 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Minestrone
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min