Cream of red pepper and ginger soup
TM31 TM5 TM6

Cream of red pepper and ginger soup

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
  • 150 g red onions, cut into quarters
  • 2 garlic cloves (unpeeled)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
  • 30 g fresh ginger root
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
  • 800 g water
  • 1 ½ tbsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 4 tbsp curd cheese (quark)
    lub 4 tbsp Greek yoghurt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
745 kJ / 178 kcal
Białko
5.74 g
Węglowodany
9.46 g
Tłuszcz
13.05 g
Błonnik
1.89 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy