Urządzenia i Akcesoria
Bolivian Rice Pilaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)250 g
-
coconut oil3 Tbsp
-
garlic cloves crushed2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried sage2 Tbsp
-
fresh oregano2 Tbsp
-
mint leaves3 Tbsp
-
water1000 g
-
quinoa grains100 g
-
wild rice mix250 g
-
60 g shallots, cut in piecesspring onions cut in pieces6
-
red peppers diced (1 cm)120 g
-
limes zest and juice, to taste2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min