Bolivian Rice Pilaf
TM6 TM5

Bolivian Rice Pilaf

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
  • 3 Tbsp coconut oil
  • 2 garlic cloves, crushed
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 Tbsp dried sage
  • 2 Tbsp fresh oregano
  • 3 Tbsp mint leaves
  • 1000 g water
  • 100 g quinoa grains
  • 250 g wild rice mix
  • 6 spring onions, cut in pieces
    lub 60 g shallots, cut in pieces
  • 120 g red peppers, diced (1 cm)
  • 2 - 3 limes, zest and juice, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1155 kJ / 276 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy