Urządzenia i Akcesoria
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
broccoli florets140 g
-
vegan cream cheese225 g
-
cashew nuts140 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened180 g
-
lemon juice15 g
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
onion powder1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1125.7 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seitan
40 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Chickpea Pancakes
20 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.