Urządzenia i Akcesoria
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.