Urządzenia i Akcesoria
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin and juice½
-
lemon thin peelings of skin and juice½
-
olive oil55 g
-
garlic clove1
-
thyme leaves only3 sprigs
-
rabbit meat cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
shallots halved2
-
white wine, dry100 g
-
water50 g
-
pitted black olives70 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.3 g
Kalorie
1400 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Veracruz Fish
30 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min