Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces

Składniki

  • cashew nut, raw
    85 g
    85 g almond, blanched
  • garlic clove
    ½
  • red pepper, roasted, preserved
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • sun-dried tomato, in oil drained
    115 g
  • paprika, sweet
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • bread toasted (see Tip)
    10 - 12 slices

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 425.7 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 818.1 kJ / 195.5 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...