Urządzenia i Akcesoria
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
85 g almond, blanchedcashew nut, raw85 g
-
garlic clove½
-
red pepper, roasted, preserved100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomato, in oil drained115 g
-
paprika, sweet2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
425.7 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
818.1 kJ /
195.5 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Creamy Feta Dip
5 min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Matzah
30 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Caprese Omelette
30 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min