Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel sauce
15 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Crêpes with herbs
1 Std.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Romesco dip
10 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min