Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese in pieces60 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
parboiled rice200 g
-
chicken stock425 g
-
salt¾ tsp
-
unsalted butter30 g
Vegetarian Chili
-
yellow onions in pieces140 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
chopped tomatoes, canned395 g
-
tomato paste1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
sweet paprika1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
canned kidney beans rinsed and drained395 g
-
cocoa powder (opcjonalnie)½ tsp
-
dried bay leaf1
Serving
-
romaine lettuce chopped115 g
-
plum tomato, type Roma diced200 g
-
red onion finely chopped100 g
-
avocado sliced1
-
sour cream170 g
-
fresh cilantro chopped, to serve2 tbsp
-
1 lime, cut into 6 wedgeslemon cut into 6 wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1064 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1705.1 kJ /
407.5 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Texas Road Trip
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Tex-Mex Bowl
50 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min