
Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese in pieces60 g
Rice
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
parboiled rice200 g
-
chicken stock425 g
-
salt¾ tsp
-
unsalted butter30 g
Vegetarian Chili
-
yellow onions in pieces140 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
chopped tomatoes, canned395 g
-
tomato paste1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
sweet paprika1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
canned kidney beans rinsed and drained395 g
-
cocoa powder (opcjonalnie)½ tsp
-
dried bay leaf1
Serving
-
romaine lettuce chopped115 g
-
plum tomato, type Roma diced200 g
-
red onion finely chopped100 g
-
avocado sliced1
-
sour cream170 g
-
fresh cilantro chopped, to serve2 tbsp
-
lemon cut into 6 wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407.5 kcal /
1705.1 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
1064 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Texas Road Trip
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min