Urządzenia i Akcesoria
Korean barbecue pork with rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
AU cornflour, with wheat1 tsp
-
garlic clove2
-
red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
ginger, fresh root peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice vinegar50 g
-
brown sugar60 g
-
pork tenderloin trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
rice, white, type jasmine250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
egg (from chicken) lightly beaten2
-
black pepper, ground to season
-
bean sprout, fresh130 g
-
red pepper cut into matchsticks1
-
coriander, fresh leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
sesame seed, black1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1464.7 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Loaded Potato Waffle
Brak ocen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Za'atar pesto
5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min