Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1464.7 mg
Alternatywne przepisy
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Mixed Herbs Rice
35min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Queso Fundido with Chorizo
45min
Sushi donuts
50min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Gut Immunity Shot
5 min