Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1464.7 mg
Alternatywne przepisy
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Beef Wellington
2h 15 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min