Urządzenia i Akcesoria
Korean barbecue pork with rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
AU cornflour, with wheat1 tsp
-
garlic clove2
-
red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
ginger, fresh root peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice vinegar50 g
-
brown sugar60 g
-
pork tenderloin trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
rice, white, type jasmine250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
egg (from chicken) lightly beaten2
-
black pepper, ground to season
-
bean sprout, fresh130 g
-
red pepper cut into matchsticks1
-
coriander, fresh leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
sesame seed, black1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1464.7 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
66.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Salmon tartare
10 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Salmon Tartare
25 min
Calamares a la Americana
50 min
Bucatini amatriciana
45 min
Green Salsa Chicken with Cactus
40 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min