Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond crusted salmon
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley5 g
Lemon tagliatelle with asparagus
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
fresh pasta type tagliatelle (see tips)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
lemon grated zest and juice½
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533.5 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
3106.5 kJ /
742.5 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Garlic and sage mash
30 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min