Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond crusted salmon
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley5 g
Lemon tagliatelle with asparagus
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
fresh pasta type tagliatelle (see tips)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
lemon grated zest and juice½
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533.5 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
3106.5 kJ /
742.5 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.