Urządzenia i Akcesoria
Cod with aïoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Aïoli
-
olive oil200 g
-
garlic cloves5
-
egg yolks2
-
mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
The cod and its garnish
-
cod fillets (approx. 120 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
salt4 pinches
-
ground Espelette pepper4 pinches
-
water800 g
-
turnip (approx. 1 turnip)150 - 200 g
-
1 raw beetrootraw crapaudine beetroot1
-
carrots350 - 400 g
Raw vegetable salad
-
shallot1
-
leek white part only30 g
-
celeriac30 g
-
olive oil100 g
-
freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
-
raw crapaudine beetroot cut in small cubes30 g
Assembly
-
lamb's lettuce20 g
-
red radishes cut in halves8
-
fresh parsley chopped12 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
4032 kJ /
964 kcal
Tłuszcz
85 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Hollandaise sauce
15 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Hummus
5 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min