Riz au maquereau et à l'orange

Riz au maquereau et à l'orange

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 orange non traitée
  • 25 g de persil frais, équeuté
  • 200 g de riz long américain ou de Camargue (voir "Variante(s)")
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de maquereau fumé au poivre
  • ½ botte de radis préparés et coupés en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 2102 kJ / 502 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...