Urządzenia i Akcesoria
Spicy Lemon Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
fennel seeds1 tsp
-
red pepper flake1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1575.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
2934.5 kJ /
701.4 kcal
Tłuszcz
71.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Salad Dressing
5 min
Roasted Garlic
15 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min
Orange Marinated Olives
10 min
Crêpes Suzette
1 godz. 20 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Cantina Salsa
5 min