Urządzenia i Akcesoria
Winter Citrus and Beet Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz red beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade widthgolden beets raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width12 oz
-
radishes ends trimmed6 oz
-
smoked cheddar cheese cut into pieces8 oz
-
freshly squeezed orange juice5 oz
-
maple syrup3 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
olive oil12 oz
-
fresh baby spinach16 oz
-
12 oz mandarins, peeled and in segmentsclementines peeled and in segments12 oz
-
pomegranate arils/seeds6 oz
-
walnut pieces dry roasted (see Tip)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
391.8 mg
Białko
16 g
Kalorie
3731.4 kJ /
891.8 kcal
Tłuszcz
82.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.