
Urządzenia i Akcesoria
White Bean and Pumpkin Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
368 kcal /
1540 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
354 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min