Urządzenia i Akcesoria
White Bean and Pumpkin Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
354 mg
Białko
20 g
Kalorie
1540 kJ /
368 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bone Appétit
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 godz. 25 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Yam Gratin
30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Minestrone
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Cauliflower Gratin
55 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min