
Wersje kompatybilne
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 651 kcal / 2724 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Węglowodany
- 50 g
- Błonnik
- 7 g