Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

4.9 (38 ocen)

Składniki

  • 48 oz baby red potatoes, quartered
  • 2 oz vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
  • 4 oz red onions
  • 3 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 5 sprigs parsley, leaves only
  • 2 sprigs dill, leaves only, plus extra to garnish
  • 5 oz plain yogurt
  • 2 oz mayonnaise
  • 1 oz pickle relish, dill
    lub 1 oz pickle relish, sweet
  • ½ oz apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1059 kJ / 253 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
3 g
Sód
566 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy