Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min