Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Fish Tacos
45 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Turkey Chili
45 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min