Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 48 oz baby red potatoes, quartered
- 2 oz vegetable oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 oz red onions
- 3 oz celery, in pieces (2 in.)
- 5 sprigs parsley, leaves only
- 2 sprigs dill, leaves only, plus extra to garnish
- 5 oz plain yogurt
- 2 oz mayonnaise
-
1
oz pickle relish, dill
lub 1 oz pickle relish, sweet - ½ oz apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 566 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Noodle Soup
50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Caesar Salad
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Deviled Eggs
20 min