Roasted Potato Salad

Roasted Potato Salad

4.7 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • baby red potatoes quartered
    48 oz
  • vegetable oil
    2 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch
    ¼ tsp
  • red onions
    4 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    3 oz
  • parsley leaves only
    5 sprigs
  • dill leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • plain yogurt
    5 oz
  • mayonnaise
    2 oz
  • pickle relish, dill
    1 oz
    1 oz pickle relish, sweet
  • apple cider vinegar
    ½ oz
  • Dijon mustard
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 566 mg
Białko 4 g
Kalorie 1059 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...