Urządzenia i Akcesoria
Beef and Apple Cabbage Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 pieces
Składniki
Rice and Cabbage
-
water30 oz
-
long-grain rice4 oz
-
savoy cabbage leaves divided16
Filling
-
yellow onion in pieces4 oz
-
fennel bulb quartered (approx. 1 sm.)3 ½ oz
-
garlic cloves3
-
oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
ground cumin to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fresh cremini mushrooms thinly sliced4 oz
-
ground beef broken into pieces8 oz
-
Granny Smith apple cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish4 oz
Sauce
-
tomatoes quartered (approx. 4)16 oz
-
water4 oz
-
brown sugar to taste2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Apple Harvest
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min