Beef and Apple Cabbage Rolls

Beef and Apple Cabbage Rolls

4.4 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
12 pieces

Składniki

Rice and Cabbage
  • water
    30 oz
  • long-grain rice
    4 oz
  • savoy cabbage leaves divided
    16
Filling
  • yellow onion in pieces
    4 oz
  • fennel bulb quartered (approx. 1 sm.)
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • oil
    1 tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • ground cumin to taste
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • fresh cremini mushrooms thinly sliced
    4 oz
  • ground beef broken into pieces
    8 oz
  • Granny Smith apple cored, peeled, diced (½ in.), plus extra to garnish
    4 oz
Sauce
  • tomatoes quartered (approx. 4)
    16 oz
  • water
    4 oz
  • brown sugar to taste
    2 oz
  • apple cider vinegar
    1 oz
  • tomato paste
    2 tbsp
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
  • salt
    1 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 5 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...