Urządzenia i Akcesoria
Boston Baked Beans
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 portions
Składniki
-
red onions quartered (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic cloves8
-
celery sliced (3 in.), (approx. 1 lg. stalk)3 oz
-
carrots sliced (3 in.), (approx. 1 lg. carrot)3 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
sweet smoked paprika1 tbsp
-
smoked bacon sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)8 oz
-
smoked ham sliced (approx. 1 in. x ¼ in.)5 oz
-
10 oz dry great northern beans, soaked overnight and draineddried navy beans soaked overnight and drained10 oz
-
water divided29 oz
-
hot mustard3 oz
-
ketchup2 oz
-
molasses2 tbsp
-
maple syrup2 tbsp
-
tomato paste2 oz
-
dried bay leaves2
-
Worcestershire sauce to taste1 - 2 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1873 kJ /
43 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Balsamic Reduction
20 min
Feta and Olive Loaves
1 godz. 20 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Carrot Hummus
15 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Maple Sweet Potato Quiche
2 godz. 10 min