Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min.
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Crema di carote all'arancia
30 min.
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20min
Gazpacho indiano
2óra 10p
Crema di barbabietola
10 min.
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 min.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min.
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Gazpacho feta e cetrioli
1j 10 menit
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho prosciutto e melone
2óra 10p