Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 300 g di acqua
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 40 g di pane
- 20 g di aceto di lamponi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 125 g di yogurt naturale
- foglie di menta q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 340.3 kJ / 81.3 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Crema di carote e mandorle
40min
Crema di finocchi
35min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Crema di barbabietola
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min