Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino

Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino

3.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 porzioni

Składniki

  • 150 g di cetriolo pelato e a pezzi (2-3 cm) + q.b.
  • 1 avocado maturo la polpa a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno (opcjonalnie)
  • 200 g di acqua
  • 25 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 rametto di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
  • 2 pizzichi di cumino in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • semi di chia a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.6 g
Kalorie 280 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...