Strudel verza e porri (vegan)

Strudel verza e porri (vegan)

4.4 47 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Sfoglia
  • 150 g di farina tipo 00
  • 50 g di farina di riso
  • 100 g di acqua
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 100 g di foglie di verza a pezzi
  • 60 g di porri a pezzi
  • 30 g di cipolla bianca a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di passata di pomodoro
Terminare la preparazione
  • 20 g di semi di girasole

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.3 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...